Alles in 1 hand - goedkoper en beter

Neem contact opDoordat wij veel verschillende soorten werk aankunnen, bespaart de klant veel geld. Zo kunnen wij bijvoorbeeld in een ruimte muren uitbreken, isoleren, vloeren en electro aanleggen.

Omdat alles bij ons is ondergebracht, verschaft u dat als klant duidelijkheid en een fikse besparing, omdat niet verschillende bedrijven in uw huis aan het werk zijn en elkaar voor de voeten lopen.

Hiernaast vind u een greep uit onze diensten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 06 - 51 03 19 91 of mail ons via info@marcinklussen.nl.

(Sier)Pleisterwerk

Bij stucwerk of sierpleister wordt een laag gips aangebracht op muren en plafonds. Dit kan dienen als bescherming of alleen ter verfraaiing. Stucwerk wordt vaak gebruikt om wanden en plafonds superstrak en glad af te werken. Dit is onze specialiteit. Vele tevreden klanten gingen u voor.

Tegelzetten

Wij plaatsen alle voorkomende soorten tegels, steenstrips en natuursteen op wanden en vloeren. Natuurlijk leveren wij uw tegelwerk gebruiksklaar op.

Elektra

Wij kunnen bij uw verbouwing ook de aanleg van elektriciteitsleidingen, stopcontacten, schakelaars en verlichting verzorgen. Indien gewenst leggen wij leidingen, schakelaars en stopcontacten in de muur en zorgen we voor een strakke afwerking.

Loodgieter

Wij verzorgen alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van keukens en badkamers, het leggen van gas,- water- en afvoerleidingen of het plaatsen van sanitair, wij verzorgen de passende oplossing bij al uw wensen.

Renovaties

Zoals u hierboven al leest kunnen wij alle bij renovaties voorkomende werkzaamheden voor u verzorgen. We maken vooraf een planning en duidelijke afspraken met u en zullen indien noodzakelijk gebruik maken van specialisten van buitenaf, voor zeer specialistische werkzaamheden.

Dakkapellen

Vaak wordt bij het isoleren van een dak of zolder gekozen voor het gelijktijdig plaatsen van een dakkapel. Wij verzorgen beide werkzaamheden, geven u een bij de woning passend isolatieadvies, en werken met alle voorkomende isolatiematerialen.

Isoleren

Wij isoleren daken van binnenuit, en zorgen voor de gewenste afwerking. Natuurlijk verwijderen we oude plafonds en isolatiematerialen. We nemen alle afval mee, zodat u niets hoeft op te ruimen.

Muren breken / zetten

Bij sommige verbouwingen moeten ruimtes in huis kleiner of groter worden. Wij plaatsen of verwijderen waar nodig muren. Indien het draagmuren betreft, die verwijderd moeten worden, plaatsen we verstevigingsbalken in het plafond.

Egaliseren

Soms is een (betonnen) vloer niet recht of gelijk genoeg om tegels, parket of andere vloerbekleding op te leggen. Wij egaliseren vloeren, waardoor ze perfect recht en gelijk worden.

Vloeren leggen

We kunnen parket, laminaat en andere vloerbedekking voor u leggen, en zorgen eveneens voor ondervloeren of vloerisolatie.

Schilderwerk

Wij verzorgen alle voorkomende schilderwerkzaamheden binnenshuis en buitenshuis. Indien gewenst geven we verfadvies dat past bij uw klus.